Welcome 2 my world!

 
Hey Ya’all!
Nu dat bloggen zo’n grote hype is, ga ik me er ook maar eens aan wagen! Let’s face it; “Het is toch heerlijk om af en toe mee te kijken in het leven van een ander?” Om te beginnen een korte intro over mijn leven, oftewel wat kunnen jullie verwachten?

Ik heb een super leuk sociaal, druk leven waarbij socializen, sporten, reizen, vrienden en familie centraal staan. Als persoon ben ik een meisje meisje met een scherp kantje, zal wel door het rode haar komen šŸ˜‰ Maar uiteraard is ook mijn leven niet perfect… ( ook al lijkt het wel zo)

Sinds een paar maanden woon ik samen in Berkel en Rodenrijs, na jaren in de stad gewoond te hebben. Los van de cultuurshock en de enorme geluidsoverlast (woning had 1 gezinswoning moeten zijn, maar Batenburg heeft er starters appartementen van gemaakt) die ik heb, begin ik langzaam te wennen. Voordelen? Geen file rijden, fiets blijft tot nu toe staan, De kledingwinkels Ivy & Puur en GRATIS parkeren! O en nog iets mafs, je koopt hier bloemen direct bij de kwekerij door 2 euro in een geldbakje te doen en dan mag je zelf de bloemen pakken! (en het geldbakje blijft zelfs staan!) Maar goed de grootste nadelen: Hoe kom ik thuis ‘s nachts vanuit de stad? Mensen met tijd teveel die 35 km p/u rijden, Geen leuke kroegjes, o en Hoe kom ik thuis ‘s nachts šŸ˜‰ ?

Dan even kort de dingen die mij dagelijks bezig houden en wat jullie kunnen verwachten:

ā€¢ Zoektocht naar de ideale baan
ā€¢ Leven als vriendin van een Personal Trainer
(weer eens wat anders dan voetbalvrouw)
ā€¢ Dagelijkse gebeurtenissen
ā€¢ Tips & Advies en af en toe een lekkere sappige roddel

Kortom, welcome to my life! Enjoy!

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: